Etusivu_Jenni Santava
Tunnevyöhyketerapia

Hoitoon varaan aikaa 2h. Alkuun kuuluu aina pieni elämänkaarihaastattelu, jolla valmistellaan kehoa ja mieltä hoitoon.

Hoidossa minä autan sinua löytämään kehostasi aitoja tukahdutettuja tunteita. Pelko, viha, syyllisyys ja häpeä. Oivaltamaan tämän hetkistä ja usein myös menneisyydessä olevaa asiaa, joka estää sinua toimimasta ja toteuttamasta itseäsi. Löytämään yhteyttä kehoon, jossa tunteet ovat. Irti suvun traumoista elämään ja tuntemaan vapaasti omanlaista elämää.

Hoito on hellää polaarista painantaa ja vyöhykerata hierontaa. Erilaisiin kiputiloihin, ahdistuksiin, jännityksiin, ärsytyksiin, liialliseen kiltteyteen ja moneen muuhun. Oletko valmis kohtaamaan tunteesi? Uskalluksen jälkeen asiat alkavatkin muuttua...

Peruutus sairaustapauksessa: Peruutus vuorokautta ennen, muussa tapauksessa varauksen hinta maksetaan kokonaisuudessaan.

Esteitä tunnevyöhyketerapialle

  • Vahvat psyykelääkkeet
  • Syöpähoidot
  • Raskauden kolme ensimmäistä kuukautta
  • Kehon tulehdustila

Muut sairaudet ja lääkitykset hyvä ilmoittaa jo varausvaiheessa.

Asiakaspalautteet_F

"Moi Jenni! Haluan sanoa että huomaan nyt, että käynti luonasi osaltaan kyllä selvitti erästä suurempaa asiaa elämässäni, pelkoa jopa joka hallitsi elämääni ja kehittymistäni, varsinkin aktivoituessaan tietyssä tilanteessa ja elämänvaiheessa. Käynti ei sinänsä käynnistänyt omaa prosessiani asian käsittelyssä mutta oli tärkeä lenkki sen etenemisessä.

Nyt koen että olen pystynyt ratkaisemaan mistä pelossa on ollut kyse ja näen yhteyden sukupolven ketjussa

Joten haluan sana sinulle kiitos että teet työtäsi, osasit tehdä kannaltani olennaisia huomiota ja autoit minua (ja siten myös omina lapsiani) eteenpäin elämässäni."

"Hermosärkyni helpottivat huomattavasti, jo ensimmäisen hoidon jälkeen"

"Tunnevyöhyketerapia Jennin kanssa auttoi minua löytämään oikeat ratkaisut elämän käännekohdassa - muutamalla kerralla oli iso merkitys, ja suosittelen lämmöllä kokeilemaan! "

"Menin vyöhyketerapiaan kokeilunhalusta.

Sillä olikin odottamattomat vaikutukset, kun sukupolvien takaiset traumat alkoivat purkautua.

Näiden asioiden tiedostaminen ja kehosta ulos saanti on antanut tilaa uusille asioille mitkä ovat nostaneet elämäni aivan uusille tasoille."

"Tunsin kuinka selkäni haluaa suoristua ja jokin meni paikalleen"

"Tunnesyömiseni loppui"